1
Evropske lige

Kylian Mbappe UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KAKAV PREOKRET U PARIZU: Mbape ostaje, kada je video ovaj astronomski ugovor jednostavno je morao da odbije Real – od ove cifre vam neće biti dobro!

Objavljeno: 01.03.22 u 21:20

Posle svega što se izdešavalo u proteklo vreme, Kilijan Mbape bi ipak mogao da ostane u Parizu.

Iako je delovalo da je saga oko Kilinana Mbapea i Real Madrida gotova, izgleda da je brzonogi Francuz ušao u novu rundu pregovora sa PSŽ-om, i velika je verovatnoća da kaže ‘da’ svom sadašnjem klubu.

Velikan sa ‘Parka prinčeva’ srpeman je na sve kako ne bi ostao bez Mbapea, a čelnici kluba su voljni da mu ponude čak 200 miliona evra za novi, dvogodišnji ugovor, što je ujedno i najveći u istoriji ove igre.

Njemu ugovor sa PSŽ-om ističe na leto, a kako ne bi otišao bez obeštećenja, čelnici kluba mu nude godišnju platu u iznosu od 50 miliona vera, plus bonus prilikom potpisivanja ugovora koji je ‘težak’ 100 miliona evropskih novčanica.

Mbape je postigao već 156 golova u dresu Pari sen Žermena, nakon utakmice sa Sent Etijenom novinari su ga pitali kada će probiti granicu od 200 pogodaka koju kao rekord drži Kavani.

– Videćemo.Videćemo šta će se dogoditi – kazao je jedan od najboljih fudbalera sveta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter