0
Evropske lige

FOTO: Middlesbrough FC/Twitter

FA KUP: Kakav šok na ‘ostvru’ – tim iz Čempionšipa napravio novo iznenađenje, posle ‘crvenih đavola’ i Totenhem je završio na kolenima! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.22 u 23:50

Nova senzacija u režiji ekipe iz Čempionšipa.

U okviru osmine finala FA Kupa fudbaleri Midlsbroa nastavili su sa iznenađenjima pošto su posle ‘crvenih đavola’ eliminisali i Totenhem, i potpuno zasluženo se plasirali u narednu rundu takmičenja.

Sve što je viđeno za 120 minuta fudbala daleko je od lepe igre, a još dalje od očekivanog ishoda. Fudbaleri Totenhema nisu iskoristili nekoliko šansi tokom 90 minuta, pa su na brutalan način kažnjeni u produžetku – 1:0. Doduše, Totenhem sa ovakvim pristupom nije ni zaslužio prolaz dalje, jedino veće uzbuđenje u regularnom delu igre bio je pogodak Harija Kejna, koji je poništen pošto se klasni napadač našao u ofasajd zamci.

Pravi šok usledio je u 107. minutu, kada je Džošua Koburna postigao pobedonosni gol i favortita ‘bacio na kolena’. Primio je lep pas u protivničkom kaznenom prostoru, i preciznim udarcem pogodio uz levu stativu. Pokušao je Totenhem da se oporavi ‘od šamara’, svim silama je jurio izjednačenje, ali bezuspešno.


U četvrtfinale Kupa plasirao se i Mančester siti, koji je savladao Piterbur sa 2:0. Protivničku mrežu načeo je Rijad Marez u 60. da bi Džek Griliš sedam minuta kasnije postavio konačan rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter