0
Evroliga

FOTO: BC Zalgiris Kaunas/Twitter

EVROLIGA: Nedović ponovo sjajan, al džabe – Žalgiris rasturio Panatinaikos, Makabiju pripala velika drama u Izraelu!

Objavljeno: 01.03.22 u 22:30

Odigrane su još dve utakmice zaostalog 18. kola Evrolige.

Košarkaši Žalgirisa pobedili su Panatinaikos na gostujućem terenu rezultatom 83:96. Žalgiris je odigrao sjajnu utakmicu, i već od uvodnih minuta bilo je jasno da će grčki velikan teško doći do pobede.

Iako je Nemanja Nedović odigrao perfektan meč, Panatinaikos nije uspeo da obraduje svoje navijače u ‘OAKA areni’. Srbin je meč završio sa 23 poena, dok je za tri poena pogodio četiri od devet šuteva.

Sa druge strane, najraspoloženiji bio je Ulanovas koji je ubacio 22 poena, dok ga je pratio Žofri Lovernj sa 17 poena, te odbrana grčke ekipe nije nikako mogla da pronađe rešenje za veoma raspoložene protivničke igrače.

Vrlo interesantna utakmica viđena je u TEL Avivu, gde je Makabi pobedio Baskoniju rezultatom 93:94. Od prvog minuta meča viđena je ogromna borba, gosti su bili u zaostatku nakon prvog poluvremena, ali su odigrali izvrsno u trećoj četvrtini, i držali svoju prednost sve do samog finiša utakmice, kada su je ispustili zahvaljujući velikim greškama.

Vejd Boldvin je postigao neverovatnih 27 poena u redovima Baskonije, a Skoti Vilbekin je na drugoj strani bio najbolji sa 17 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter