0
Košarka

FOTO: Twitter/@MiamiHEAT

DEROZAN ZAGLAVLJEN U MOČVARAMA FLORIDE: Jaki su Bulsi ove sezone, ali je Majami ipak gazda istoka! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.22 u 08:22

Tim s Floride dobio bitku za vrh istoka

Košarkaši Majami Hita su na svom parketu savladali Čikago Bulse 112:99 i tako upisali četvrtu vezanu pobedu. Gosti su imali prednost na samom početku utakmice, ali je tim sa Floride pojačao ritam i prešao u vođstvo koje nisu ispuštali do kraja meča. Ključna razlika se odigrala u trećem periodu koji su domaći dobili 15 razlike, a u jednom monetu su išli i na 24 poena prednosti i tako rešili pitanje pobednika.

Najbolji u ekipi Majamija bio je Tajler Hiro sa 20 poena, 6 skokova i 5 asistencija, toliko je ubacio i Gejb Vinsent, Džimi Batler je punio sve statističke kolone i meč je završio sa 15 poena, 7 skokova i po 4 ukradene lopte i asistencije, 15 poena i 7 skokova imao je i Bam Adebajo, dok je Maks Stras poslednji dvocifren sa 13.

U gostujućoj ekipi videli smo kraj serije od 10 uzastopnih utakmica DemaraDerozana sa 30 ili više poena. Sjajni bek se na Floridi zaustavio na 18 poena, 7 skokova i 3 asistencije, Zek Levin imao je 22 poena, Nikola Vučević je susret završio sa 14 poena i 7 skokova a poslednji dvocifreni je Ajo Dosunmu sa 18.

Ove dve ekipe i dalje su na samom vrhu istočne konferencije, Majami je lider sa skorom 41 pobeda i 21 poraz, dok je Čikago odmah iza sa 2 pobede manje i 2 poraza više. Biće izuzetno zanimljivo do kraja regularnog dela na istoku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter