0
ATP

FOTO: Twitter/Roland-Garros/Screenshot

BIVŠI NOVAKOV TRENER NEMA DILEMU: Nadal je najuspešniji teniser u istoriji, a evo šta ima da kaže o Federeu i Đokoviću!

Objavljeno: 01.03.22 u 11:11

Najmlađi osvajač Vimbldona u istoriji ima reč!

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, sada više nema dilemu da je Rafael Nadal definitivno prestigao srpskog tenisera i Rodžera Federera po svim parametrima i da je u ovom prikladan za naziv najboljeg u istroiji.

– Rafa je još jednom pokazao da je veliki borac, šampion, da je sposoban da se vrati iz neverovatne situacije u finalu Australijan opena – rekao je Beker vezano za Nadalov povratak od 2:0 protiv Danila Medvedeva.

FOTO: STARSPORT

Smatra da je Rafa sada sam na vrhu:

– Sada je najuspešniji u istoriji, što je neveroatno. Pre samo nekoliko nedelja imali smo trojicu, a sada je samo jedan. Sigurno da će ovo dosta uticati na Novaka i Rodžera Federera. Želeće obojica da osvoje još jedan Grend slem, a možda i nekoliko njih, shodno tome da je Nadal veliki favorit na Rolan Garosu. Ipak, sva trojica su legende i prosto je sjajno što su se svi našli u istoj eri – komentarisao je Beker.

A i podsetio se kako je bilo pre u odnosu na sadašnjost:

– Tada je rekord držao Pit Sampras sa 14 Grend slem titula, sada imamo trojicu koji drže 20 i više trofeja. Svetski tenis ima zdraviju situaciju nego ikada i nadam se da će da nastave sa rivalstvom u godinama pred nama – zaključio je Beker.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter