0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@fcsm_official

SPARTAK IZBAČEN IZ EVROPE: Bild uveren u odluku UEFA, Nemci bez borbe u četvrtfinalu!

Objavljeno: 28.02.22 u 15:51

Nemački medij o izbacivanju tima iz Moskve

Nakon invazije Rusije na Ukrajinu, sve veći je pritisak evropske javnosti u svim sverema društva, uključujući i sport, za isključivanje najveće zemlje Evrope iz gotovo svih sportkih takmičenja. Evroliga danas treba da donese odluku, a kako Bild javlja, UEFA je već presekla i Spartak će biti eliminisan bez borbe.

Pratimo situaciju, u stalnom smo kontaktu sa fudbalskim savetom i imamo puno poverenje u UEFA i njenu odluku. Pretpostavljamo da se utakmice neće igrati“, rekao je prvi čovek Lajpciga Oliver Minclaf za Bild, čiji tim treba da se susretne sa crveno-belim u osmini finala Lige Evrope.

Zvaničnu odluku ćemo još malo morati da pričekamo, od ranije je poznato da Spartak ne bi igrao u Moskvi, a jedna od destinacija koja se pominjala za zamesko domaćinstvo bila je Beograd. Ako dođe do ovoga, gotovo je sigurno da će i reprezentacija Rusije biti izbačena iz baraža za Svetsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter