0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NJEMU GODINE NIŠTA NE SMETAJU: Bufon ostaje na golu Parme još najmanje dve godine!

Objavljeno: 28.02.22 u 16:16

Đanluiđi Bufon, legendarni golman, iako je nedavno proslavio 44. rođendan i dalje ne razmišlja da se povuče iz aktivnog igranja.

Naprotiv, Italijan želi da nastavi da gradi karijeru. Naime, legendarni golman će uskoro produžiti ugovor sa Parmom do 2024. godine, javlja ‘Kalčo merkato’.

Aktuelni ugovor koji ima, Bufonu ističe 2023. godine, a u isti je uključena klauzula po kojoj bilo koja od dve strane do kraja sezone ima pravo da ga jednostrano raskine

Međutim, ljubav između čoveka koji je čak 176 puta branio za reprezentaciju Italiju i njegovog matičnog kluba iz kog je krenuo da pravi veličanstvenu karijeru je toliko jaka, da su odlučili da budu zajedno i kada bude imao 46 i po godina.

Kapiten Parme je ove sezone branio na većini utakmici i to je dokaz da mu godine nisu problem, tačnije, nastupio je na 23 od 26 utakmicu u Seriji B i primio 23 gola. Na osam utakmica nije savladan i najzaslužniji je što je njegov tim 13. na tabeli, što je daleko od zone ispadanja i selidbe u niži rang.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter