1
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

DELUJE KAO DA SE RODIO U TERETANI: Zvezdin vunderkind ima građu Hulka, defanzivci izgledaju kao deca pored njega! (FOTO)

Objavljeno: 28.02.22 u 13:58

Tek ima 18 godina

Pobedila je Crvena zvezda juče Partizan na svom stadionu, odigrao je Nemanja Motika nekoliko minuta nakon što je zamenio Gelora Kangu u sudijskoj nadoknadi, ali ono što je mnogima zapalo za oko jeste građa mladog fudbalera.

FOTO: Privatna arhiva

Nemanja je fotografisan u toku presvlačenja za vreme slavlja usled trijumfa nad večitim rivalom, a njegova građa zaista teško može da se opiše rečima. On je na fotografiji pored Marka Gobeljića, Radovana Pankova i Nenada Krstičića, za koje se može reći sve sem da su slabi, ali svi oni pored mladog napadača izgledaju kao deca.

Guelor Kanga Nemanja Motika Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda – Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Interesatno je da Motika puni tek 19 godina za tri nedelje, a kako će tek izgledati kada uđe u zrelije igračke godine možemo samo da pretpostavimo, a nije ni čudo što je Zvezda izdvojila milionsku sumu da ga dovede u svoje redove.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter