3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda Ricardo Gomes (L) Srdjan Babic (C) and Milos Degenek (R) Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEGENEK SE OGLASIO POSLE DERBIJA: Bivši igrač Zvezde imao poruku za navijače Partizana (FOTO)

Objavljeno: 28.02.22 u 08:53

Miloš Degenek je imao šta da kaže nakon 166. večitog derbija.

Crvena zvezda je sinoć na svom terenu sa 2:0 savladala Partizan, u najvećoj utakmici ovdašnjeg fudbala, a to je između ostalog bio i povod da se oglasi Miloš Degenek.

On je najpre na Instagramu pred meč okačio sliku kako drži baklju pred navijačima sa porukom vreme je braćo, svi zajedno danas za klub, svi zajedno danas za Zvezdu’. Čim se utakmica završila, reprezetnativac Australije je imao novu poruku za navijače i fudbalere Partizana.

– Mnogo ste rano poleteli. Vratite se gde vam je i mesto. Lepo ste pevali pre neko veće, napisao je Degenek.

FOTO: Screenshot

 

0
0

3 Komentara

  1. Ko to kaže, ko to ,laže… Pa, on je oteran iz Crvene zvezde! A sad vređa fudbalerie Partizana. I to sa propisne daljine… Baš je hrabar Da ne misli da će ga taj potez vratiti u Crfvenu zvezdu…Baš se smešan, da ne kažem jadan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter