7
Domaći fudbal

Milos Jojic Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL U DERBIJU: Oglasio se sudijski stručnjak, evo šta kaže o tome i crvenom kartonu za Zdjelara

Objavljeno: 28.02.22 u 09:58

Poznati stručnjak analizirao je 166. večiti derbi.

Zdravko Jokić, bivši sudija, pohvalio je rad Srđana Jovanovića na večitom derbiju koji je okončan pobedom Crvene zvezde nad Partizanom s 2:0.

– Govorili smo o Srđanu i o njegovom uspehu i proboju u veliku kategoriju. Večeras smo imali priliku da vidimo kako se vodi utakmica. Dakle, kako se „vodi“, a ne kako se „sudi“, rekao je Jokić za TV Arena sport.

On se osvrnuo i na detalj kada su crno-beli tražili penal, jer su smatrali da je Eraković igrao rukom u svom kaznenom.

– Ruka je bila u prirodnom položaju, pratila je kretanje tela i nikako se ne može reći da je imao nameru da udari loptu rukom, nego je lopta udarila igrača, dodao je Jokić.

(Video:YouTube/Arema Sport TV)

Takođe, komentarisao je i Zdjelarovo isključenje u završnici posle faula na Geloru Kangi pred kaznenim prostorom.

– Bezobziran start, ne vodeći računa o protivniku. Bilo je to u brzinai ugrožena je bezbednost igrača, opravdao je Jokić i tu Jovanovićevu odluku.

0
0

7 Komentara

  1. Osnovni problem je taj što je Partizan igrao kukavički, a mi to nikako ne umemo. Ako je Stanojević već hteo nulu trebao je da igra totalnu defanzivu, ovako kukavički fudbalom je stvorio sliku da nas je zvezda baš nadigrala (što i jeste). Što se penala tiče, ništa novo da se Partizan ošteti. Mislim da je bio penal jer je Eraković hteo da igra glavom, promašio loptu i igrao rukom. Niko nije napucao loptu. Možda grešim, ali deluje mi kao penal, što ne menja zasluženu pobedu zvezde i kukavički igru Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma,da… lopta je kriva, chergini sinovi nisu ti koji prave penale, kriva je ta prokleta lopta!
    Kakva je to sramota, svet vam se smeje! Igrac se gura rasirenih ruku, podignutih lakata. cist penal 10000 posto! Kriva je lopta,mnogoje nestasna!
    Sudija ce zbog ovoga za nagradu suditi sledecih 20 derbija. Cergarska posla, kao obicno!
    Partizan je izgubio jer se nije oporavio od dva iscrpljujuca mecasa hbn Spartom koji su pali bas u najnezgodnije vreme! Tu niko ne treba imati dilemu, imali ste srece.
    Na JNA vas deremo ko Musa jarca!

    0
    0
    Odgovori
  3. sram vas bilo.A sta drugo i ocekivati u ovakvoj zemlji.Lopta je rukom primirena i pritom promenila pravac sto je PENAL KAO VRATA a vi zovite i geometre i sudijske lopurde i koga hocete jos…Zvezda je pobedila zasluzeno ali penal je cist kao suza

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije bilo namere??? Da je lopta ušla u gol bio bi poništen jer nije bilo namere??? Da je sviran penal pobedio bi Partizan sa dva ili tri razlike i to sa namerom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter