0
Evropske lige

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZANOV RIVAL DOŽIVEO PORAZ: Klub koji je pravio probleme crno-belima, sada savladao Fejenord!

Objavljeno: 27.02.22 u 15:55

Novi kiks.

Rival Partizana u osmini finala Lige konferencija, ekipa Fejenorda je samo dva dana nakon žreba doživela novi kiks, ovog puta od Az-a, ekipe koje ja u prošlosti igrala protiv crno-belih, a sada je slavila sa 2:1 u Alkmaru.

Tim iz Roterdama tokom čitave sezone igra promenljivo, a sada je usledio novi poraz, a već u 19. minutu je poveo Az golom koji je s penala postigao Karlson. Isti igrač je jedanaest minut akasnije promašio novi penal, a posle pola sata igre na semaforu je pisalo 2:0 za Az.

Nastavila je ekipa iz Alkmara da stvara šanse i ređa prilike, ali su gosti iz Roterdama imali sreće, a drugo poluvreme je bilo popuno drugačije. Fejenord je uspeo da dođe do gola, ali samo počasnog za konačnih 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter