1
Fudbal

(190904) -- DOHA, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Image of the emblem of 22nd edition of the FIFA World Cup is shown on the building at Souq Waqif market in Doha, capital of Qatar, on Sept. 3, 2019. The Official emblem of the FIFA World Cup Qatar 2022 was unveiled worldwide on Tuesday. (Xinhua/Nikku)

NOVI PROBLEMI: Posle Poljske i Švedska, još jedna selekcija najavila bojkot Rusije!

Objavljeno: 27.02.22 u 13:16

FIFA će morati da reši ovu situaciju.

Zboog rusko-ukrajinskog sukoba, brojne su zemlje koje ove prve sankcija žele da odvrate od rata. Tu spadaju i dešavanja u sporstkom svetu. Posle reprezentacija Poljske i Švedske, nacionalnim tim Češke je takođe izrekao da neće igrati baraž za Katar protiv Rusije.

Podsetimo na pravila baraža, koji je podeljen u dva polufinala i finale, a četiri ekipe koje će igrati jedan od ‘mini-turnira’ su upravo Švedska, Rusija, Poljska i Češka. Nešto ranije su Poljska i Švedska odlučile da bojkotuju Rusiju, a sada je to najavila i Češka, pa ostaje da se vidi kako će Svetska fudbalska federacija (FIFA) razrešiti ovu situaciju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter