1
Domaći fudbal

Miodrag Bozovic 18.4.1017. April 18. 2017. Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Partizan derbi plej of play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘VUČELIĆ I DALJE PUŠI TOMPUS, ON JE MAJSTOR ZA SPINOVANJE’: Bivši trener Zvezde diže tenziju pred večiti reči, ovo su izuzetno teške reči!

Objavljeno: 26.02.22 u 12:51

Još vrlo malo je ostalo do najvažnije utakmice u sezoni.

Sutra od 18 časova, u Ljutice Bogdana, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage po 166. put. Četa Aleksandra Stanojevića se trenutno nalazi na prvom mestu u Superligi Srbije, sa pet bodova više u odnosu na večitog rivala, pa ova utakmica i te kako ima veliki značaj, i već sutra se može odlučiti pitanje šampiona.

Pred sutrašnji okršaj timova sa Topčiderskog brda, svoje mišljenje je izneo nekadašnji strateg Crvene zvezde, Miodrag Božović. Njegov ‘fokus’ je usmeren ka dešavanjima van terena.

Ozbiljna je propaganda kako su stalno ugroženi, uvek su oni iz Partizana dobri i pošteni, a Zvezda nije kako treba. Pitam se kako imaju pet bodova prednosti kad su tako ugroženi!? Mora da su neki vanzemaljci – rekao je bivši trener crveno-belih za Sportski žurnal.

Popularni ‘Grof’ je uputio oštre reči na račun Milorada Vučelića, i podsetio na proleće 2017. godine.

– Kopija! Isto se puši tompus i priča da je sve Zvezdino namešteno, a oni su pošteni. Zna se ko je majstor za spinovanje – Milorad Vučelić! Ima novine, potpomognut je sa raznih strana. Mnogo je ozbiljna propaganda.

Aktuelni trener Arsenala iz Tule nada se da će Crvena zvezda sutra osvojiti tri boda.

– Nadam se pobedi. Zvezda je, bez dileme, bolja ekipa od Partizana. Ništa to, međutim, ne znači u derbiju.

Osvrnuo se Božović i na poruke iz Partizana da neće igrati utakmice bez VAR sistema.

– Oni su valjda preteče VAR-a. Znači, pre VAR-a. Prevare…Umesto prognoze rezultata, zamislite ovo: Partizan sve pobeđuje u prvenstvu, a nije namešteno. A, kad je Zvezda pobeđivala, onda je za njih sve bilo namešteno  – zaključio je nekadašnjistrateg ekipe sa Marakane.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter