0
Domaći fudbal

FOTO: FK Napredak

SUPERLIGA SRBIJE: Mnogo uzbuđenja na domaćim terenima – Napredak do izjednačenja u nadoknadi vremena, Radnik pokazao da ume sa favoritima, pa šokirao Vošu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.22 u 18:04

Odigrane su još dve utakmice 24. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Napretka remizirali su na svom stadionu protiv ekipe TSC-a rezultatom 2:1, dok je Vojvodina na domaćem terenu izgubila od Radnika minimalnim rezultatom – 0:1. Početak utakmice je bio nešto mirniji, sve do 23. minuta kada je kapiten Napretka Saša Marjanović sjajnim pogotkom doveo svoj tim u vođstvo. Ipak, ključni momenat u prvom delu igre dogodio se u 40. minutu, kada je zbog starta sa leđa, fudbaler domaćih Stefan Jovanović dobio drugi žuti karton.

To je TSC iskoristio već u 52. minutu, pošto je Mihajlo Banjac poravnao rezultat, da bi svega petnaest minuta kasnije Nemanja Petrović potpuno preokrenuo na 1:2. Ono što je posebno zanimljivo, jeste to da je levi bek poslednji put zatresao mrežu 2013. godine, kada je nosio dres Partizana.

Prava drama viđena je u samom finišu meča, veliki bod svom timu doneo je Miloš Džugurdić u 90. minutu, i tako obradovao domaće navijače. Nakon 24. odigrana kola, Napredak zauzima petu poziciju na tabeli, dok je tim iz Bačke Topole na šestom mestu u Superligi Srbije.

Fudbaleri Vojvodine kiksnuli su na ‘Karađorđu’, pošto su poraženi od Radnika minimalnim rezultatom 0:1.

Radnik je još jednom pokazao da je vrlo nezgodna ekipa, i da i te kako dobro zna sa favoritima. Tokom ove sezone, dva puta su šokirali Crvenu zvezdu, a sada su čudo napravili i u Novom Sadu, pošto su savladali Vojvodinu.

Novosađani su doživeli ‘hladan tuš’ u 34. minutu kada je isključen Stefan Đorđević, te je Radniku u nastavku bio znatno olakšan posao.

Bez obzira na to, u prvom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja te su obe ekipe otišle na odmor sa rezultatom 0:0. Ključni momenat utakmice dogodio se u 59. minutu, Subotić je sjajno prošao po desnom boku, ušao u protivnički šesnaesterac, uposlio Duronjića koji je bez većih problema matirao Rockova, i tako postigao jedini i pobedonosni gol na meču.

Nakon ovog poraza, Voša je ostala na četvrtoj poziciji na tabeli sa 36 bodova, dok se ekipa iz Surdulice nalazi na jedanaestom mestu sa 28 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter