0
Evroliga

Dejan Radonjic ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ KRATAK NAKON PORAZA: Nismo odigrali dobru utakmicu, zasluženo su pobedili!

Objavljeno: 26.02.22 u 09:30

Trener crveno-belih nije  zadovoljan

Košarkaši Zvezde poraženi su u Atini od strane Panatinaikosa, a šef stručnog štaba kluba sa Malog Kalemegdana iskazao je svoje nezadovoljstvo nakon utakmice:

Čestitke Panatinaikosu, odigrao je dobro. U startu sam video da igramo bez energije, fokus nije bio dobar… Par minuta je to bilo dobro, a onda kao što sam rekao. To se ponovilo i u drugom poluvremenu. Nismo odigrali dobru utakmicu i Panatinaikos je zaslužio pobedu„, rekao je Radonjić i potom napustio konferenciju, kako nije dobio pitanja grčkih novinara.

Dimitris Priftis trener Panate je istakao kako je ovo važna pobeda, te kako je izvojevana bez nekoliko važnih igrača, Stefana JovićaJanisa Papapetrua Okara Vajta, dok je Jorgos Papajanis dobio dozvolu da pomogne reprezentaciji Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Posebna utakmica za nas. Imamo veliki broj problema sa povredama, nedostaju nam igrači, ali smo doneli odluku da pomognemo reprezentaciji koja je iznad nas. Odlučili smo da dozvolimu Papajnisu da igra za državni tim. Juče i danas smo trenirali sa po osam igrača. Želeo bih da čestitam igračima jer su igrali čvrsto, sa puno karaktera. Nije bilo jednostavno posle kupa i sve zasluge idu njima„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter