0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

PREMIJER LIGA: Novo razočarenje ‘crvenih’ đavola, Eriksenov povratak obeležio fudbalski dan na ‘ostrvu’ – Milivojević se neslavno proslavio!

Objavljeno: 26.02.22 u 18:35

Završene su četiri utakmice 27. kola Premijer lige.

Novi šok režirali su ‘crveni đavoli’ pošto su na ‘Old Trafordu’ odigrali nerešno protiv Votforda – 0:0. Iako nije bilo golova na meču, Mančester je bio mnogo bolji rival, stvarao je šanse tokom svih 90 minuta, imao inicijativu, međutim lopta nije htela u mrežu.

Čak je u prvom poluvremenu zbog ofsajda gol poništen Kristijanu Ronaldu. Trener engleskog velikana Ralf Rangnik pokušao je raznim izmenama da prodrma svoj tim, međutim to mu nije pošlo za rukom, pa su domaći morali da se zadovolje jednim bodom. Bivši srpski reprezentativac, Nemanja Matić, na terenu je proveo 74 minuta, da bi ga potom zamenio brzonogi Rašford.

Ono što je obeležilo ovaj dan u Premijer ligi, jeste veliki povratak Kristijan Eriksena. Danski internacionalac se vratio na teren posle 259 dana. Njegov Brentford izgubio je od Njukasla rezultatom 2:0, a maestralni fudbaler dobio je šansu u 52. minutu. Dasilva je dobio crveni karton u 11. minutu, što je potpuno poremetilo domaće, do su za goste pogodili Žoelinton u 33. i Viloka u 44. minutu meča.

Kristal Palas i Barnli podelili su bodove, pošto je njihov susret završen rezultatom 1:1. Utakmicu je obeležio srpski fudbaler Luka Milivojević, ali na neslavan način.

Palas je poveo zahvaljujući Šlupu u devetom minutu, da bi na početku drugog dela igre sopstvenu mrežu zatresao Luka Milivojević, i tako svom timu izbio tri boda ‘iz džepa’.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter