0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

OBRUKAO SE ZA SVE PARE: Ukrajinac neslavno obeležio jučerašnji dan u Superligi Srbije – fudbaler Radničkog u epizodi ‘teže promašiti, nego postići gol’! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.22 u 18:57

Fudbaleri Radničkog iz Niša kiksnuli su juče u Superligi Srbije, pošto su na domaćem terenu odigrali nerešeno sa Novim Pazarom – 1:1.

Nišlije su u ovaj meč ušle kao izreziti favorit, bar po stanju na tabeli, međutim gosti su uspeli da odnesu vredan bod sa ‘Čaira’.

Radoslav Batak sigurno nije zadovoljan izdanjem svog tima, ali rezultat bi bio potpuno drugačiji da je Jevgeni Pavlov u 70. minutu postigao pogodak, iz više nego dobre situacije. On je bio neprecizan sa svega dva metra od gola, i tako se kandidovao za ‘promašaj kola’.

Nakon jedne akcije domaćeg tima, Kasalica je poslao loptu na desnu stativu, Ukrajinac se našao sam pred praznim protivničkim golom, ali je loptu prebacio preko gola.

Pogledajte situaciju u kojoj je ‘teže promašiti, nego postići gol’:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter