0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SouthamptonFC

NORIČ BAŠ NIJE ZA PREMIJER LIGU: Sautempton rutinirao Kanarince, gosti šutnuli samo jednom! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.22 u 08:30

Laka pobeda za ekipu sa juga Engleske

Fudbaleri Sautemptona savladali su, bez većih problema, ekipu Noriča na svom stadionu, rezultatom 2:0. Utakmica je išla jednim tokom sve vreme, domaći su napadali, i pravo čudo je kako su samo dve lopte završile iza leđa golmana Gana. Gosti su takođe samo jednom uputili udarac u okvir gola, i to u završnici meča, dok je tim sa Sent Merisa imao čak 27 udaraca ka golu rivala.

Prednost domaćinu doneo je Če Adams  u 36. minutu posle odbitka u šesnaestercu. Nekoliko velikih šansi su propustili Hasenhiltovi izabranici ali je Oriol Romeu, bivši igrač Čelsija i šampion Evrope sa Plavcima 2012. godine, u 88. otklonio sve dileme.

Sautempton je čini se i definitivno izborio opstanak, ako je uopšte i bilo upitno, samim tim gledaćemo ih i sledeće godine u Premijer ligi, jer su do sada skupili 35 bodova i na devetom su mestu. S druge strane Kanarinci će nastaviti tradiciju ekspresnog povratka u Čempionšip, imaju dve utakmice više a pet bodova manje od 17. Njukasla.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter