0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LevanteUD

MOGU LI ŽABE DO SENZACIJE: Pao je i Elče u Valensiji, Levante sve bliži timovima iznad crte! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.22 u 11:15

Levante rutinirao Elče na svom terenu

Fudbaleri Levantea lako su savladali Elče na domačem terenu, rezultatom 3:0, i tako najavili da ipak nisu spremni da se oproste od Primere nakon pet sezona u njoj. Domaći su, deluje, u pravo vreme postizali golove, i nisu naišli na veći otpor od strane Elčea.

Žabe je u prednost doveo, već sada legendarni fudbaler Levantea, Hose Morales na ljubilarnoj 300, utakmici za ovaj tim, golom u završnici drugog poluvremena. U nastavku je odnos snaga bio gotovo identičan, a prednost za domaće je duplirao Horhe de Frutos, a na isteku devedesetog minuta konačan rezultat je postavio Gonzalo Melero.

Levanteu je ovo sedmi bod u poslednje tri utakmice, i sada su na samo 6 bodova od bezbedne zone, što je pre dve nedelje delovalo kao premija za tim iz Valensije. Elče je sada na 13. mestu sa 29 osvojenih bodova, i deluje kao da neće imati previše problema da ponovo ostanu u elitnom rangu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter