0
Domaći fudbal

Nemanja Stojic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Metalac v FK Partizan Gornji Milanovac, 15.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

IZNENAĐENJE U LAZAREVCU: Metalac dobio Kolubaru, borba za opstanak će biti haotična ove sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.22 u 23:13

Brejk Metalca na gostovanju Kolubari

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca savladali su Kolubaru u Lazarevcu minimalnim rezultatom. Meč je bio izuzetno tvrd, bez neke posebne atraktivnosti, ali oba tima su mogla da dođu do trijumfa.

Presudan momenat desio se sredinom drugog poluvremena kada je nakon slobodnog udarca, jedan fudbaler domaćih u živom zidu igrao rukom, pa je arbitar pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Jovan Stojanović, kome je Stanivuković odbranio šut, da bi potom bivši igrač Vojvodine natrčao na svoj odbitak i doneo pobedu gostima.

Kolubara je trenutno na desetom mestu sa 29 osvojenih bodova, dok je Metalac 14. i malo su se odmakli od komšija iz Kragujevca. Biće izuzetno zanimljiva borba za svaki poen ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter