0
Evroliga

Goran Vesic Tomislav Karadzic Slavisa Kokeza Dodela priznanja Zlatna Lopta Fudbalskog Saveza Srbije Decembar 17. 2018. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

BEOGRAD ĆE BITI DOMAĆI TEREN RUSIMA: Srbija može da garantuje bezbednost svima!

Objavljeno: 26.02.22 u 11:00

Zamenik gradonačelnika Beograda garantuje

Čelnici košarkaške Evrolige zatražili su od vlasti Grada Beograda nezvaničan odgovor na pitanje da li je glavni grad Srbije spreman da organizuje utakmice u kojima su domaćini ruski klubovi CSKA, Uniks i Zenit.

– Tačno je da je Evroliga nezvanično kontaktirala Grad Beograd sa pitanjem da li možemo da budemo domaćini šest utakmica koje bi ruski klubovi Zenit, CSKA i Uniks trebalo da odigraju između 1. i 17. marta – potvrdio je za „Novosti“ zamenik gradonačelnika Beograda. On navodi da je „u ime Grada Beograda„, posle konsultacija sa Predsednikom, dao pristanak da se pomenute utakmice odigraju u našoj prestonici.

– Mi garantujemo bezbednost svim sportistima bilo da su iz Rusije, Ukrajine ili bilo koje druge zemlje. Kod nas su svi dobrodošli i sigurni. Tako da smo spremni da budemo domaćini kako ovih utakmica tako i drugih koje bi eventualno bile otkazane ukoliko to Evroliga odluči. Beograd je pouzdan partner Evrolige i grad sporta a pre svega košarke – rekao nam je zamenik gradonačelnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter