0
Domaći fudbal

Lukas Haraslin Liga konferencija, conference league, UEFA Partizan -Sparta, Beograd, Srbija 24.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZDJELAR I MILETIĆ: ‘Zasluženo smo prošli dalje!’

Objavljeno: 25.02.22 u 11:25

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Lige konferencija.

Crno-beli su na stadionu u Humskoj u revanš utakmici savladali Spartu iz Praga sa 2:1 (1:0) i posle 1:0 u prvom meču, ukupnim rezultatom 3:1, prošli dalje.

Senku na sjajan rezultat, odličnu igru i još bolju atmosferu u Humskoj, bacio je crveni karton, koji je zaradio dvostruki strelac Rikardo Gomeš, a tu situaciju je nakon meča prokomentarisao Saša Zdjelar.

– Sigurno da je crveni karton Rikarda poremetio neke planove, samim tim što neće igrati sledeći meč. Svi znamo koliko nam je bitan, kriterijum je bio čudan, kod oba kartona. Pobedili smo utakmicu zasluženo i idemo dalje, rekao je Zdjelar.

Nemanja Miletic
Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Second leg Season 2021/2022-Partizan v Sparta Prag
Beograd, 24.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Nemanja Miletić je istakao da se igrači posle ovoga koncentrišu na naredni zadatak, a to večiti derbi sa Crvenom zvezdom, koji je na programu u nedelju od 18 sati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Bila je ovo vrlo teška utakmica. Prvo poluvreme je bilo bolje od drugog u kom smo izgubili Rikarda, pa smo se više trošili. Krivo mi je zbog njega, ali imam momaka koji mogu da ga zamene. O narednom rivalu u Ligi konferencija ne razmišljam, samo je fokus na Crvenoj zvezdi. Verovatno će da bude jedan od boljih derbija u poslednje vreme, ako dobijemo imamo velike šanse za titulu, poručio je Miletić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter