0
Evrokupovi

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

NEMAM NIŠTA PROTIV AKO SU SVI SAGLASNI: Postoji interes, ali ne znam čiji!

Objavljeno: 25.02.22 u 20:21

Spartak u Beogradu ne zvuči nemoguće

Predsednik Republike Srbije se oglasio povodom potencijalnog domaćinstva Spartaka iz Moskve u Beogradu:

– Ja sam neposredno, pre nego što sam ušao ovde, dobio infromaciju da postoji, ne znam čiji interes, da ruski klubovi u Srbiji igraju utakmice u kojima bi bili domaćini. Pošto sad dobar deo zemalja, odnosno klubova iz pojedinih zemalja ne želi da ide u Rusiju. Da postoji mogućnost da je nečija inicijativa, da li UEFA ili FIFA, ne znam, ako su svi saglasni sa tim mi smo svima dobri domaćini – rekao je on dodao: – I ako time možemo da pomognemo u rešavanju problema, mi bismo ponudili najbolje uslove i garantovali bezbednost i formalnim domaćima i gostima. Mi se nikada ne mešamo u takve stravri, ne guramo se jer znamo koliko smo mali i da je to pitanje za velike sile, ali ćemo uvek biti dobro domaćini.

Podsetimo se da je bivši predsednik FK Spartak iz Moskve Andrej Červičenko prvi pomenuo Beograd kao opciju.

 Iskren da budem, ne razumem zašto ćemo morati da igramo na neutralnom terenu. Za Spartak bi bilo najbolje da meč Lige Evrope igra u Beogradu. Nadam se da će to moći da se uredi. Minsk bi bio još bolje rešenje, ali mislim da je to u ovoj situaciji teško ostvarivo – poručio je Červičenko u razgovoru za ruski Čempionat.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter