0
Evrokupovi

Mitar Mrkela Crvena Zvezda fudbal trener promocija 5.6.1017. JUN 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MRKELA SE OGLASIO NAKON ŽREBA: ‘U ovakvom društvu ne možete izvučete laku ekipu!’

Objavljeno: 25.02.22 u 14:55

Zvezda ima svoju šansu!

Sportski direktor Crvene zvezde – Mitar Mrkela izneo je prve utiske posle održanog žreba za osminu finala Lige Evrope prilikom kog je Crvena zvezda za protivnika dobila Glazgov Rendžers.

Kada se nađete u ovakvom društvu, ne možete da izvučete laku ekipu. Mi smo izvukli Rendžers, ekipu koja je jaka, koja je prošla Borusiju iz Dortmunda. Mislim da će to biti interesantan dvomeč i za nas i za naše verne navijače. Rendžers je naš stari dužnik koji nas je pre otprilike 15 godina izbacio iz Lige šampiona i mislim da u ovoj situaciji imamo i šta da pokažemo i sa čim da se predstavimo, da odigramo jedan dobar dvomeč, pokažemo naš kvalitet. Ukoliko sve naše adute iskoristimo mislim da imamo šanse da prođemo – istakao je Mrkela.

Osvrnuo se Mrkela i na predstojeći večiti derbi koji će crveno-beli odigrati u nedelju od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Naše ambicije su uvek najveće, u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, bilo da se radi o prvenstvu ili nekom drugom takmičenju, želimo da zadovoljimo naše navijače koji su dosta zahtevni. Prvo nas očekuje derbi, koji je veoma važan i u poslednjih nekoliko godina će možda prvi put i odlučiti o šampionu. Važno nam je da tu utakmicu odigramo dobro, da pobedimo večitog rivala i ostanemo u trci za titulu prvaka Srbije – zaključio je Mrkela.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter