0
Evroliga

FOTO: Twitter/@ASMonaco_Basket

MONAKO PREKINUO NIZ FENERA: Trenerska lekcija Obradovića Đorđeviću, Fener besan dolazi u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.22 u 22:48

Monako završio seriju Fenera

Odakle je krenulo, tu se i zaustavilo. Fenerbahče je okončao svoj niz od devet vezanih trijumfa, porazom upravo protiv ekipe sa kojom je sve počelo. Izabranici Saše Đorđevića zaustavljeni su u Kneževini, i to relativno lako, rezultatom 92:78. Sve je bilo rešeno u drugoj četvrtini koju su domaći dobili 36:13, a razlika je u jednom momentu iznosila i plus 28. Monako je u završnici pustio gas i omogućio gostima da se primaknu.

Kod pobednika Alfa Dijalo je bio odličan sa 24 poena uz 6 skokova i 3 asistencije. Donatas Montejunas je zabeležio 18 poena i 9 skokova, Vil Tomas je upisao 14, a Majk Džejms je meč završio sa 10 poena i po 4 skoka i asistencije. Danilo Anđušić je proveo dva i po minuta na parketu bez učinka.

Goste je predvodio Nando De Kolo sa 19 poena, Gudurić je bio dobar sa 18 poena i skokom i asistencijom, a dvocifreni su bili još i Bartel i Pijer sa po 10 poena.

Monako je sada sedmi sa 14 pobeda i 13 poraza, tok je tim Saše Đorđevića na desetoj poziciji sa 12 pobeda i 11 poraza, oni ovaj vikend gostuju u Beogradu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter