0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘BILA JE TO PODLA, NEPODNOŠLJIVA ODLUKA’: Sabatini oštre reči uputio na račun Vlahovića, pogledajte sa kojim igračem ga je uporedio!

Objavljeno: 25.02.22 u 19:20

U Italiji neki pojedinci i dalje ne mogu da se pomire sa prelaskom Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus.

Valter Sabatini nedavno je postao novi sportski direktor Salernitane, a danas se osvrnuo na ‘izdaju’ srpskog reprezentativca, koji je u januaru odlučio da promeni sredinu i obuče dres ‘Stare dame’.

Sabatini je Dušana Vlahovića uporedio sa Đanluiđijem Donarumom.

– Vlahović u Juventusu? Bila je to podla, nepodnošljiva odluka. Kako možeš da budeš bez poštovanja prema klubu koji je toliko verovao u tebe? Isto važi i za Donarumu koji je letos napustio Milan. U takvim situacijama dolaze do izražaja ljudski kvaliteti – kazao je Sabatini.

Podsetimo, transfer koji je obeležio januarski prelazni rok definitivno je prelazak Vlahovića iz Fiorentine u Juventus. Čelnici velikana iz Torina za njegove usluge morali su da iskeširaju 75 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter