0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after winning the singles group match against Alexander Zverev of Germany at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

ATP NIJE IMAO MILOSTI: Zverev žestoko kažnjen zbog divljačkog ponašanja, evo koliko će morati da plati i šta mu je sve oduzeto!

Objavljeno: 25.02.22 u 18:45

Teniski svet ostao je šokiran ponašanjem Aleksandra Zvereva.

Na turniru u Akapulku viđen je pravi skandal u režiji Aleksandra Zvereva, koji je nakon meča sa Marselon Melom doživeo nervni slom pa je počeo da udara reketom po stolici u kojoj je sedeo sudija.

Zbog takvog ponašanja, ATP je odlučio da kazni nemačkog tenisera. Zverev će morati da plati 40.000 dolara, dok mu se ni ne računa sve što je osvojio na turniru u Meksiku.

Inače, Nemac je na turniru u Akapulku zaradio 31.570 dolara, a pored novca, biće mu oduzeti i svi bodovi koje je osvojio u singl i dubl konkurenciji.

– Ovo predstavlja maksimalnu kaznu za svaki prekršaj – saopšteno je iz ATP-a.

Zbog neprimerenog gesta, Nemački teniser se kaje zbog svog ponašanja.

– Teško je sve sročiti, koliko žalim zbog jučerašnjeg ponašanja. Privatno sam se izvinio sudiji zbog izliva besa, bio je neprihvatljiv i pogrešan, razočarao sam samog sebe. Nije to smelo da se desi i tu nema izgovora. Voleo bih da se izvinim i turniru, navijačima, sportu koji volim – rekao je Zverev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter