0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VAŽAN POTPIS U LJUTICE BOGDANA: Zvezda osigurala ostanak jednog od najboljih igrača!

Objavljeno: 24.02.22 u 18:07

Važan potpis je pao u Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je uradila ogroman posao i potpisala novi ugovor sa jednim od najboljih srpskih levih bekova – Milanom Rodićem do juna 2025. godine, kao što je ranije danas najavljeno.

– Emocije su prisutne i presrećan sam što smo produžili saradnju i što ću nastaviti da igram u klubu za koji navijam od malih nogu i koji volim. Trudiću se da do kraja ugovora igram što više i bolje, te da podižem formu u svakoj utakmici. Zahvalio bih se upravi na poverenju za sve ove godine i što su tu uz sve nas, kao podrška. Trudićemo se iz godine u godinu da ponavljamo uspehe, osvajamo trofeje i da pružimo navijačima više radosti. U nedelju nas čeka derbi, sutra ćemo saznati s kim ćemo se sastati u osmini finala Lige Evrope, pa ćemo da pravimo plan za to, istakao je Rodić.

Rodić je jedan od fudbalera sa najdužim stažom u Crvenoj zvezdi, s obzirom da je u klub stigao još 2017. godine i da na kontu ima 179 odigranih mečeva u dresu ovog tima uz osam postignutih golova. Iskusni bek je rođen u Drvaru 1991. godine, a prošao je omladinske selekcije OFK Beograda, gde je svojevremeno kao kapiten prešao u Zenit. Osim za ruskog velikana, nastupao je još i za Nižnji Novgorod i Krilu Sovjetov iz koje dolazi u Crvenu zvezdu. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a za A tim odigrao je sedam utakmica, a ujedno je bio deo i ekipe koja je nastupala na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter