0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

UŽASNE SCENE U ZAGREBU: Navijač Dinama preminuo na ‘Maksimiru’!

Objavljeno: 24.02.22 u 22:49

Velika tragedija!

Fudbaleri Dinama iz Zagreba savladali su Sevilju sa 1:0, ali trijumf na ‘Maksimiru‘ nije bio dovoljan za prolazak u narednu fazu takmičenja. Prvi susret odigran na stadionu ‘Ramos Sančez Pishuan‘ završen je rezultatom 3:1 u korist španskog velikana.

Rezultat meča pao je u drugi plan nakon incidenta koji se dogodio na tribinama. Jedan od navijača domaće ekipe preminuo je tokom susreta nakon što mu je pozlilo. Informaciju je podelio trener Dinama, Željko Kopić, a preneo je tamošnji Index.hr.

Prema nezvaničnim saznanjima čovek je preminuo od posledica srčanog udara.

-Iskreno saučešće porodici navijača koji je preminuo – izjavio je Kopić, a ubrzo su se oglasili i funkcioneri Dinama.

-Sa početkom utakmice Dinamo – Sevilja, došlo je do situacije na južnoj tribini gde je jednom navijaču pozlilo i izgubio je svest. Brzom intervencijom medicinske sestre koja je bila u blizini i policijskih službenika, pružena mu je prva pomoć. Odmah je došla medicinska ekipa, koja je preuzela postupanje, međutim gospodin je preminuo u bolnici – poručili su iz zagrebačkog kluba.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter