0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

UŠAO U ISTORIJU, ALI JE ‘OSTAO NA ZEMLJI’: Mitrović skroman kao i uvek, evo šta je izjavio posle obaranja rekorda! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.22 u 08:50

Dragan Stojković Piksi treba da bude i te kako zadovoljan.

Dok Dušan Vlahović ‘rešeta’ u Ligi šampiona i Seriji A, Aleksandar Mitrović to radi već duže vreme na ‘ostrvu’. Fudbaleri Fulama pobedili su sinoć Piterboro sa 2:1, a dvostruki strelac za domaće bio je upravo ‘Mitrogol’.

On je već nakon prvog pogotka uspeo da postane apsolutni rekorder kada su u pitanju golovi u Čempionšipu. Posle meča, Mitrović je ‘ostao na zemlji’, te još jednom pokazao koliko je skroman:

Oborio sam nekoliko rekorda, u reprezentaciji Srbije, sada i ovde. Osećam se sjajno, uživam u ovom timu. Najvažnije je da smo uzeli tri boda, igrali dobro i idemo dalje. Još mnogo utakmica je pred nama – istakao je srpski napadač.

Imao je Mitrović još nekoliko sjajnih šansi na meču, pa ostaje žal što nije upisao het-trik.

– Nije mi bitno, gol je gol. Penali ponekad nisu tako jednostavni. Ostao sam smiren, mislim da sam ga dobro izveo. Odigrali smo dobro, trebalo je da postignemo još golova, najpre ja – trebalo je da upišem het-trik – dodaje Mitrović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter