1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ŠTO NA UMU, TO NA DRUMU: Rade Bogdanović ponovo ‘gađa u centar’, govorio o Vlahoviću pa spomenuo ‘nesrećnike’ iz Partizana!

Objavljeno: 24.02.22 u 15:26

Kao i uvek, bez dlake na jeziku.

Bivši fudbaler Rade Bogdanović gostovao je sinoć na RTS-u gde je komentarisao utakmice Lige šampiona. On je pomno pratio utakmicu svog bivšeg kluba Atletika, protiv Mančester junajteda – 1:1.

– Ja mislim, ne znam šta se dešava, očekivao sam Suareza da premesti težište na polovinu protivnika, pošto su ova dva nesrećnika, centralna beka u Mančesteru van forme i jako su loši, a Suarez namazan, klasa od igrača. Mogao je da im se uvali sa niskim težištem – objasnio je Bogdanović.

Rade smatra da odbrana Atletika ove sezone nije na visokom nivou.

– Ove godine, iako je Savić odigrao odličnu utakmicu, odbrana Atletika nije na nekadašnjem nivou. Brza akcija i gol, iako je ovaj igrač pogrešio, propao je kao da je pao iz aviona, ne znam šta mu bi, ali dešava se.

Dotakao se Rade Bogdanović i Dušana Vlahovića, koji je prekjuče postigao prvenac u Ligi šampiona, a za to mu je trebalo samo 32 sekunde.

– Ja mislim da moderna Srbija nije imala boljeg i talentovanijeg igrača i ako mu Bog da zdravlja, a daće, ovo je igrač koji će da teroriše fudbalsku Evropu. Milion posto sam siguran ako nastavi da se razvija ovako. U pravo vreme je otišao od ovih nesrećnika iz Partizana, pa se lepo razvio u Fiorentini, pa izabrao veći klub u istoj državi. Drago mi je samo što je Partizan pogodio da im vredi 1.8 miliona evra pre pet godina, a Suma 2.5 miliona. To mi je baš drago zbog fudbalskih radnika da znaju šta valja – zaključio je Bogdanović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter