0
Evrokupovi

Liga konferencija, conference league, UEFA Partizan -Sparta, Beograd, Srbija 24.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPEKTAKL NAVIJAČA U HUMSKOJ: Podsetili rivala na bolan poraz i lampaš, uz spektakularan vatromet (FOTO)

Objavljeno: 24.02.22 u 20:00

Fudbaleri Partizana igraju revanš utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija protiv praške Sparte.

Nakon 1:0 u Češkoj, crno-beli su sjajno otvorili duel pred svojom publikom, pošto su nakon jednom poluvremena imali prednost od 2:0.

Apsolutni heroj je Rikardo Gomeš, koji je prvo pogodio nakon odlične Saše Zdjelara, a onda i drugi put na asistenciju Miloša Jojića.

Sjajna je i atmosfera u Humskooj, gde je viđen vatromet na dve strane stadiona, ali i dve šetalice na jugu, uz podsetnik na stari semafor, tamozvani ‘lampaš’ iz 1966. godine.

Liga konferencija, conference league, UEFA Partizan -Sparta, Beograd, Srbija 24.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na jugu, koji je ispunjen do poslednjeg mesta su bile dve raširene šetalice sa slikama ‘Partizanovih beba, iz godine kada je Partizan igrao finale Kupa evropskih šampiona.

Na tom putu Partizan je deklasirao upravo Spartu iz Praga, a u Beogradu je rezultat bio 5:0. Nakon toga usledio je i vatromet koji je atmosferu doveo do usijanja.

Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Second leg Season 2021/2022-Partizan v Sparta Prag
Beograd, 24.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter