0
Evrokupovi

Liga konferencija, conference league, UEFA Partizan -Sparta, Beograd, Srbija 24.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN-EKSPRES: Crno-beli duplirali prednost, Rikardo ima svoje veče! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.22 u 19:17

Ubedljiva prednost crno-belih.

Nakon prvog gola crno-beli, koji je postigao u sedmom minutu Rikardo Gomeš, crno-beli su uspeli da dupliraju prednost protiv praške Sparte u revanšu šesnaestine finala Lige konferencija. Ponovo je strelac Rikardo, koji je postigao svoj šesti gol u evrokupovima.

Igrao se 24. minut, kada je korner izveo Miloš Jojić, a Rikardo ostao sam od strane čuvara i kaznio tu grešku igrača Sparte, koji od početka utakmice imaju problem sa odbranom prekida. Ponovo je usledilo veliko oduševljenje navijača na stadionu u Humskoj, a crno-beli sada imaju ogromnu prednost.


Samo tri minuta kasnije, moglo je da bude sve rešeno, pošto je poništen gol Slobodana Uroševića zato što se prethodno Igor Vujačić, koji je odigrao glavom ka njemu, našao u ofsajdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter