0
Evrokupovi

Queensy Menig (R) scores the goal Fudbal-UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2021/2022-Sparta Prag v Partizan Beograd, 17.02.2022. foto: Starsport.rs ©

OVO JE TIM CRNO-BELIH ZA ČEHE: Evo za koje se igrače odlučio Stanojević za napad na Spartu i prolaz (SASTAVI)

Objavljeno: 24.02.22 u 17:22

Fudbaleri Partizana od 18 časova i 45 minuta igraju revanš utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija protiv praške Sparte.

Nakon 1:0 u prvoj utakmici, izabranici Aleksandra Stanojevića moraju pred svojom publikom da odbrane dobar rezultat za prolaz, a sasda su poznati i sastavu za ovaj meč.

Evo za kojih su se 11 odlučili treneri:

Partizan: Popović, Miletić, Saničanin, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Natho, Jojić, Marković, Menig, Rikardo.

Rezerve: Stevanović, Holender, Pavlović, Baždar, Živković, Jevtović, Ostojić, Milovanović, Terzić, Jović, Lutovac, Smiljanić.

Sparta: Holec, Vizner, Panak, Vitik, Hanko, Soček, Krejči, Pešeh, Hložek, Haraslin, Čvančara.

head coach Aleksandar Stanojevic
Fudbal-UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2021/2022-Sparta Prag v Partizan
Beograd, 17.02.2022.
foto: Starsport.rs ©

Pred ovaj meč, Stanojević je istakao da njegov tim očekuje potpuno drugačini duel od onoga na čuvenoj ‘Letini’.

– Ponosan sam na igrače, svaka im čast kako su izneli dosadašnji deo sezone, ovo će nam biti 14. meč u Evropi i izborili su se da uživaju sa našim navijačima. Čeka nas drugačija utakmica nego pre osam dana, rival će više rizikovati, ali sami sebi smo nametnuli obavezu više i pritisak. Želimo da obradujemo publiku, njena pomoć nam je potrebna – telegrafski će Aleksandar Stanojević, dan uoči revanša osmine finala Lige konferencije.

Trener češkog tima je rekao da njegova ekipa mora da bude ofanzivnija u Beogradu.

– Moramo da budemo bolji u ofanzivi jer ono u Pragu nije bila naša igra. Prvih 20 minuta je bilo dobro, ali onda smo stali. Ako bude kao tih 20 minuta, verujem da možemo unesemo dramu u meč. Partizan je pobedio u Pragu, tako da mislim da će igru graditi iz sigurne odbrane, ali očekujem i će biti ofanzivniji nego u prvom meču jer će želeti da obraduje svoje navijače. Mislim da Partizan želi dobar rezultat i protiv Sparte, ali i u derbiju. Nadamo se da ćemo im sutra otežati i da neće otići na derbi u optimalnoj kondiciji, rekao je Pavel Vrba.

Bugarski sudija Georgi Kabakov imenovan je za glavnog delioca pravde za ovaj duel, a pomageće mu Martin Margaritov i Dijan Valkov. Kabakov je već ranije sudio crno-belima, i to na meču protiv Traiakija 2018. godine, dok je letos bio na centru na Marakani gde je Crvena zevdza dobila Kluž rezultatom 4:0.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter