0
Evropske lige

Fudbal soccer friendly match Srbija U20 v Honduras U20 Head coach Veljko Paunovic Stara Pazova, 21.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEĆE DUGO BITI BEZ KLUBA: Veljko Paunović pred novim angažmanom – grčki velikani zainteresovani za srpskog stručnjaka!

Objavljeno: 24.02.22 u 13:06

Nedavno je Veljko Paunović završio svoju misiju u Čempionšipu.

Srpski strateg Veljko Paunović prošle subote dobio je otkaz u Redingu nakon katastrofalnih rezultata pa je sada u potrazi za novim angažmanom.

Kako stvari stoje, Srbin neće biti dugo bez kluba, pošto je nekoliko timova iz Grčke zainteresovano za njegove usluge. Grčki mediji prenose kako se nekadašnji selektor ‘zlatnih orlića’ našao na radaru AEK-a i Panatinaikosa.

Podsetimo, na klupi ‘zelenih’ sedi Ivan Jovanović, koji je prošlog leta potpisao jednogodišnji ugovor sa velikanom iz Atine. Priča između Panatinaikosa i Paunovića bila je aktuelna još pre sedam godina, ali tada je srpski trener odlučio da ode u MLS.

Inače, Veljko je na klupi Redinga proveo godinu i po dana, a na njegovo mesto doći će legenda tog kluba, Pol Ins. Vredi napomenuti da je Paunović u bio selektor juniorske reprezentacije Srbije sa kojom je bio šampion sveta, dok je u klupskoj konkurenciji, vodio Čikago u periodu od 2015. do 2019. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter