1
Domaći fudbal

Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Second leg Season 2021/2022-Partizan v Sparta Prag Beograd, 24.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

CRNO-BELI ZADOVOLJNO ‘TRLJAJU RUKE’: Evo koliko je Partizan zaradio od plasmana u osminu finala! (FOTO)

Objavljeno: 24.02.22 u 21:48

Odličan posao!

Fudbaleri Partizana dočekali su Spartu iz Praga, u drugoj utakmici 1/16 finala Lige konferencija. Nakon velikog podviga i trijunfa u prestonici Češke (0:1), izabranici Aleksandra Stanojevića su pred svojim navijačima overili plasman u narednu fazu takmičenja. Partizan je na stadionu u Humskoj slavio sa 2:1.

Crno-beli sada zadovoljno ‘trljaju ruke’ jer im je trijumf u dvomeču sa češkim velikanom doneo odličnu zaradu. Aktuelni vicešampion Srbije prihodovao je 600.000 evra od prolaska u narednu fazu takmičenja.

Liga konferencija, conference league, UEFA Partizan -Sparta, Beograd, Srbija 24.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan će u nastavku sezone imati šansu da dodatno popravi finansijsku situaciju. Žreb za osminu finala trećeg po rangu evropskog takmičenja na programu je u petak. Crno-beli se nalaze na spisku nepovlašćenih timova, a ime rivala će saznati u terminu od 13 časova.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter