0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 15: Head coach Pavel Vrba of Viktoria Plzen looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Partizan Belgrade and Viktoria Plzen at the Partizan Stadium on February 15, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TRENER SPARTE PORUČUJE: ‘Nadam sa da ćemo im otežati za večiti derbi!’

Objavljeno: 23.02.22 u 22:33

Iskusni stručnjak veruje u uspeh svog tima!

Revanš utakmica nokaut faze Lige konferencija između Partizana i Sparte iz Praga na programu je u četvrtak. Aktuelni vicešampion Srbije ostvario je odličan rezultat u prestonici Češke i veruje da će u Beogradu uspeti da osigura plasman u narednu fazu takmičenja. Ipak, rezultat 1:0 ne nudi sigurnost uspeha, pa će crno-beli morati da odigraju na visokom nivou protiv kvalitetnog rivala.

Šef stručnog štaba Sparte, Pavel Vrba, govorio je za medije dan uoči susreta sa Partizanom.

-Moramo da budemo bolji u ofanzivi jer ono u Pragu nije bila naša igra. Dobri smo bili samo u prvih dvadesetak minuta, ali nismo istrajali. Ukoliko budemo igrali kao u tom pozitivnom periodu u prvoj utakmici, mogli bismo da unesemo dramu u ovaj dvomeč – ističe Vrba i nastavlja:

-Pobedili su u Pragu pa očekujem da će igru graditi na pouzdanoj odbrani, međutim očekujem isto tako da na momente budu ofanzivniji nego u prvoj utakmici. Sigurno bi voleli da obraduju svoje navijače novom pobedom. Mi nemamo šta da izgubimo, tako da bi fudbal mogao da bude uzbudljiv – rekao je Čeh.

Vrba je poručio da zna odakle preti najveća opasnost po gol njegove ekipe.

-Njihovi ofanzivci su brzi i sa veoma dobrom tehnikom, vole kontranapade. Moraćemo o tome da povedemo računa, ne smemo da im dozvolimo da urade nešto slično kao god gola u prvom meču. To je bila situacija gde su pokazali snagu i najveći kvalitet.

Pavel dobro zna da Partizan već u nedelju očekuje susret sa večitim rivalom.

-Oni sigurno žele dobar rezultat i protiv nas i protiv Zvezde. Nadam se da ćemo im sutra otežati što više i da neće biti u optimalnoj kondiciji u predstojećoj ligaškoj utakmici – zaključio je trener Sparte.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter