0
Evrokupovi

FOTO: SANDIĆ FOTO

‘TAKO MOŽEMO DA IH UGROZIMO’: Miletić otkrio Česima u čemu je Partizan najbolji – ovo je najjače oružje ‘parnog valjka’!

Objavljeno: 23.02.22 u 14:21

Popularni ‘Ćelavi’ je optimista pred sutrašnju utakmicu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića već su obavili pola posla prethodnog četvrtka u Pragu, a sutra imaju obavezu da pred svojim navijačima dovrše započeto, i obezbede plasman u osminu finala Lige konferencija.

Štoper Partizana, Nemanja Miletić, ističe da njegovu ekipu zanima isključivo prolaz.

– Očekuje nas teška utakmica. Ne sme da nas zavara rezultat iz Praga. Zanima me samo prolaz, nebitno na koji način. Biće nam izuzetno teško. Oni dolaze rasterećeni, imali su više odmora od nas, jer nisu igrali za vikend. Očekuje nas težak meč, ali veruje u prolaz – rekao je sjajni defanzivac.

FOTO: SANDIĆ FOTO

Miletić je otkrio koje je najjače oružje crno-belih.

Dosta bacamo akcenat na prekide u oba smera. Možemo da ih ugrozimo na taj način. Što se mene tiče, nebitno je na koji način ćemo doći do gola. Prolaz je najvažniji – kazao je Miletić i potom dodao:

– Mnogo je bitno kako igra tim. Dosta komunikacije i priče. Sve su to mladi igrači, ali malo mi smetaju priče koje kruže o njihovim mladim igračima, jer je reč o traženim momcima.

Podsetimo, revanš utakmica između Partizana i Sparte iz Praga na programu je sutra od 18:45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter