0
Evropske lige

FOTO: Fulham Football Club @FulhamFC/ Twitter

NEMA NAMERU DA STANE: Mitrović oborio rekord, pa ponovo pogodio! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.22 u 22:52

Fulam sve bliži povratku u elitu!

Fudbaleri Fulama slavili su protiv Piterboroa, u utakmici 34. kola Čempionšipa. Susret na stadionu u prestonici Engleske završen je rezultatom 2:1. Domaći sastav je nastavio sa sjajnim rezultatima i kako takmičenje odmiče, jasno je da je Fulam glavni kandidat za povratak u elitu.

Oba pogotka za ekipu trenera Silve delo su reprezentativca Srbije, Aleksandra Mitrovića. Novi rekorder Čempionšipa, noćna je mora za golmane širom Engleske.

Popularni Mitar je fudbaler sa najviše postignutih golova u jednoj sezoni spomenutog takmičenja. Taj rekord je srušio već prvim pogotkom na večerašnjoj utakmici, ali Srbin nema nameru da se zaustavi. Do kraja prvenstva je ostalo čak 14 utakmica i jasno je da će Mitrović samo nadograditi impresivnu statistiku.

Bivši as Partizana upisao se u strelce u 28. minutu. Mitrović je bio precizan sa bele tačke!

Prednost Fulama duplirana je u 62. minutu meča. Kebano je ponovo odlično sarađivao sa Aleksandrom, a ovaj je na rutinski način zatresao protivničku mrežu. Srpski reprezentativac je ostvario neverovatnu brojku od 33 postignuta pogotka, na 32 odigrane utakmice.

https://youtu.be/aBRv-hk3uMQ

Konačan rezultat utakmice postavljen je u samom finišu susreta. Džek Meriot je ublažio poraz gostujućeg sastava golom u 89. minutu. U ulozi asistenta našao se Kalum Morton.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter