0
Evrokupovi

FOTO: JuventusFC/Twitter

VREME JA VLAHOVIĆ DEBITUJE U LŠ: Čuveni as Juvea veruje u srpskog asa – ‘On je ozbiljan igrač kojem ne trebaju saveti’

Objavljeno: 22.02.22 u 17:53

Vreme je da srpski as debituje u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Evropi.

Fudbaleri Viljareala i Juventusa odmeriće snage večeras u okviru osmine finala Lige šampiona, a srpski reprezentativac Dušan Vlahović trebalo bi da se nađe u startnih 11.

Od našeg golgetera se očekuje mnogo, a legenda Juventusa, Alesandro Del Pjero, smatra da se radi od fudbaleru sa jasnim idejama koji dolazi iz posebne zemlje.

Ne treba njemu savet za ovaj debi, on je momak sa jasnim idejama. Dolazi iz posebne zemlje, ima iskustvo u našem fudbalu i već se pokazao golovima. Ozbiljan je igrač koji voli da radi i treba samo da bude smiren za debi. Ne sećam se ničega sa svog debija, bio sam tako mlad… Tada su nam falili Vijali, Ravaneli, bilo je da li ću igrati ja ili Padovano. Odmah smo primili gol… Preporučujem Vlahoviću da igra hladne glave, da misli samo na saigrače – rekao je Del Pijero za Skaj, a zatim dao savet Alegriju kako da bolje koristi mladog špica:

Ne sme da bude sam. Moraju da ga podrže o da on bolje ulazi bez lopte. Vlahović zna kako da igra na strani.  Zna kako da napada dubinu, dobar je jedan na jedan, moraš da mu zato staviš u najbolje moguće uslove da bi se istakao. Ako izuzmemo derbi gde je Torino igrao bolje od Juvea, Vlahović i Zakarija su uneli mnogo uzbuđenja u ekipu što je bilo nužno. Sa Vlahovićem Alegri može više da napada što se i videlo u trojcu sa Dibalom i Moratom. Igraš sa drugačijim stavom, praviš više šansi. Sledeći mečevi će pokazati koliko su se dobro pojačanja uklopila – zaključio je Alesandro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter