2
AdmiralBet ABA Liga

Dallas Moore Eurocup, Evrokup, Partizan - Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLADE ĐUROVIĆ BRUTALNO ISKREN: Finale me je razočaralo, Mur je za male klubove!

Objavljeno: 22.02.22 u 09:32

Interesantna izjava trofejnog trenera

Vlade Đurović je nakon boravka u studiju Arene Sport privukao košarkašku javnost na sebe, pa je i očekivano bilo da ga neko kontaktira nakon finala. On je za Večernje novosti govorio o svojim utiscima sa poslednje utakmice turnria:

Finale me je razočaralo, od očekivanog spektakla nije bilo ništa. Katastrofalno su crno-beli odigrali, posebno domaći igrači… Trojica Amerikanca nisu uspeli da pruže jači otpor“.

Kosarka, NLB League, sezona 2009/2010.Partizan Vs. FMP Zeleznik.Head coach Vlade Djurovic.Belgrade, 26.12.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Đurović se takođe dotakao Amerikanca u redovima crno-belih:

Mur i Avramović su drugačiji tipovi košarkaša, pogotovo Amerikanac koji je pravi skorerk, ali realno i igrač za male klubove. Svi su puni pohvala na njegov račun, pošto je u polufinalu ubacio 29 poena, ali on tako ne bi mogao da igra u Zvezdi ili Partizanu. Možda je Madar, koji je sada bio prekobrojan, taj ’razigravač’ na kome će da se gradi igra, ali se i tu radi o veoma mladom momku“.

Stefan Markovic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda – Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

A priču završava osvrtanjem na Stefana Markovića:

Pamtim ga po odličnoj odbrani, ali ovako nikad nije šutirao i time je bio iks faktor“ – zaključuje Đurović za Novosti.

Vlade Đurović je osvajač lige Jugoslavije sa Zadrom 1986., što je izuzetan uspeh kada se uzme u obzir da je to period Dražena i Ace Petrovića, Mihovila Nakića, Zorana Čuture i ostalih dok je Cibona vladala košarkom u Evropi, pored toga ima još četiri kupa u četiri različite zemlje, ali i zlatnu medalju sa Univerzijade u Daeguu, Južna Koreja.

 

0
0

2 Komentara

  1. ..znaci Moor je za kk plaqiyat (maLi KK, maLi or“qani ‘odluchivanja’..), gde je prvobitno i trebalo da zAVrshi, ali onda ga je vicSa ‘oteo’ u poslednji casss…za nasss…?! .!. XXAAXXAA .!.
    P.S. ne treba ovay tkzvani ‘trener’ da nama Grobarima govori da Moor (kao i aVRAMOVIC) nije za KKP, ZNAMO MI TO I BEZ NJEGA, „SAMO“ JOS DA I ZENICHANIN TO „UKAPIRA“..!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter