0
Evropske lige

Marco Verratti UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

‘UNIKATAN JE!’: Fudbaleru PSŽ-a preti suspenzija zbog neverovatnog razloga

Objavljeno: 22.02.22 u 13:55

Ovo mu se nije dopalo.

Marko Verati, fudbaleri Pari Sen Žermena, mogao bi da bude suspendovan od strane Lige 1, zbog kritika koje je uputio na računa sudija nakon utakmica protiv nanta, prenela je agencija ‘Frans pres’.

– Nije moguće da dobijemo 10 žutih kartona (šest na utakmici protiv Nanta). Ne možemo da razgovaramo sa sudijom (Mikel Lesaž), ne možemo ništa. On je jedini sudija na svetu, koji može tako nešto da uradi. Ponekad sudije moraju da preuzmu odgovornost, rekao je on posle meča, u kojem je njegov tim poražen na gostovanju sa 1:3.

Disciplinska komisija Lige 1 sada bi mogla da ga kazni sa dve utakmice suspenzije, ukoliko procene da jke Verati ovakvim izjavama prešao granicu, a tri utakmice ukoliko je povredio ili uvredio pojedinca ili čak pet ukoliko su reči bile uvredljive.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter