0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIVIĆ ISKREN: ‘Već sam bio kandidat za klupu Novog Pazara!’

Objavljeno: 22.02.22 u 23:24

Svestan je da ga čeka puno posla!

Novo ime na klupi Novog Pazara je Tomislav Sivić, nekadašnji selektor i iskusni stručnjak dobro poznat na ovim prostorima. Kako i sam kaže, očekuje ga puno posla.

‘Sve ostalo je sporedno. Idemo korak po korak. Da ne verujem u uspeh, ne bih dolazio. Novi Pazar je turbulentna sredina, sa najviše promenjenih trenera, ali to tako treba prihvatiti. To je izazov za svakog, pa i za mene. Uvek ima neko ko pobedi to sve, a svako ko dođe misli da je taj. Tako i ja. U ova tri meseca moramo svi da budemo kao jedan – grad, klub i ti.’ – rekao je Sivić.

O partijama Novog Pazara pre njegovog dolaska, rekao je:

‘Gledao sam četiri utakmice. Nedostajalo je i malo sportske sreće, a za trenera jedino merilo je rezultat. Moram odmah da počnem nešto da popravljam. Ne mogu sve, samo ono najbitnije. Dosta je tu sitnica koje bi trebalo da budu bolje za 10 odsto i to će da donese rezultat. Očigledno je da ovo nije dovoljno. Da jeste, ne bih bio tu.’

Svoj debi će imati protiv Radničkog iz Niša.

‘Vremena je malo. Imamo tri dana da nešto spremimo. Za pretposlednjeg na tabeli sve je jasno. Ako se traži opstanak, onda je na svakoj utakmici cilj pobeda. Volim izazove i uvek sam ih prihvatao. Odlazio sam u mesta gde drugi ne bi i u 90 odsto slučajeva imao sam rezultat. Nema potreba da sumnjam će i ovde da bude tako. Inače, bio sam kandidat za trenera Novog Pazara i pre otprilike godinu dana. Tada sam imao klub. Dok ne završim neki posao, ne prihvatam se drugog’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter