0
ATP

FOTO: Twitter/@AbiertoTelcel

NEVIĐENA DRAMA U AKAPULKU: Teniser izgubio poen, pa se srušio na zemlju od bolova, potom napravio senzaciju, „Rafa izvini“! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.22 u 09:16

Stefan Kozlov prošao pravi rolekoster emocija na terenu

Tenis nam je danas pokazao da definitivno ne postoje samo tri igrača i da je izuzetno vredno gledati i mečeve prvih kola čak i niže rangiranih turnira. Stefan Kozlov, kvalifikant koji je iskoristio odustajanje Marka Kresija i kao laki luzer ušao u glavni žreb turnira u Akapulku izašao je na megdan Grigoru Dimitrovu, nekadašnjem trećem reketu sveta, i prvi set dobio uz veliku dramu u taj brejku.

Ipak ono što je sve šokiralo jeste da na brejk lopti u osmom gemu drugog seta, na servis Dimitrova, Kozlov nakon duže razmene i propuštene brejk šanse prosto se našao na zemlji, u vidno neprijatnom stanju. Lekarska ekipa je prišla u pomoć, kao i bugarski teniser, delovalo je kao da je meč gotov ali je Kozlov smogao snage i vratio se. Čak je i servirao za drugi set ali definitvno mu je trebalo vremena da se oporavi pa je Dimitrov preokrenuo i izjednačio rezultat.

U poslednjem setu se Kozlov potpuno vratio u ritam i rutinski dobio treći set i tako je u jednom sjajnom meču posle skoro 200 minuta igre slavio protiv Dimitrova 2:1 u setovima (7:6, 5:7, 6:3) i tako zakazao duel sa boljim iz meča NadalKudla. On je na kameri nakon meča napisao: „Rafa izvini što sam preskočio trening danas“, jer su mu organizatori saopštili da je izvučen kao laki luzer i da će nastupati u glavnom žrebu nakon treninga sa Rafom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter