3
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic EuroCup-Partizan v Andora Beograd, 09.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NEVEROVATAN GEST EVROLIGE: Pogledajte šta su uradili za Obradovića, Grobari će ovo dočekati sa oduševljenjem! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.22 u 11:48

Elitno evropsko takmičenje izuzetno poštuje Željka

Nije tajna koliko je Željko Obradović poštovan u svim košarkaškim krugovima širom sveta, Evroliga je najavila dokumentarac o trofejnom treneru, a on će biti objavljen prvog marta.

„Najuspešniji trener Evrope ikada, Željko Obradović, vratio se kući u klub u kom je sve počelo“ objavio je Evrokup na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Na početku najave dokumentarca postavljena je izjava „Željko je najtrofejniji trener u Evropi“ a nastavlja se hvalospevima ljudi na njegov račun i potom sa snimcima iz njegove karijere kako vidimo uglavnom evroligaške. „U jednoj reči legenda“ je poslednja izjava u trejleru.

Za kraj, napisano je “Povratak Željka Obradovića” uz logo Evrolige i datum 1. mart, kada će dokumentarni film izaći u javnost.

0
0

3 Komentara

  1. Bravo Bravo. Kakva je cast imati ovakvog trenera i to u Partizanu. Bravo. Gledace kosarkaska Evropa. Barem oni koji se razumeju.

    0
    0
    Odgovori
    • A kakve to ima veze sa dokumentarcem. Obradovic nije pobegao sa mesta nesrece vec je odgovarao nakon cega je pusten na slobodu po zakonu. Nije on terza da ne odgovara na pozive suda.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter