0
Evrokupovi

FOTO: Dušan Tadić/Twitter

‘MOŽEMO DA OSVOJIMO LIGU ŠAMPIONA’: Veliki snovi Dušana Tadića, da li malo preteruje?

Objavljeno: 22.02.22 u 16:22

Srpski reprezentativac i jedan od najboljih fudbalera Ajaksa, Dušan Tadić, smatra da ‘kopljanici’ ove sezone mogu da osvoje Ligu šampiona.

Podsetimo, pre tri godine malo je falilo da se velikan iz Holandije plasira u finale Lige šampiona, ali  ih je tada zaustavio Totenhem. Sutra od 21 sat, fudbaleri Ajaksa sastaće se sa Benfikom u okviru osmine finala najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

Moramo da verujemo da možemo da osvojimo Ligu šampiona ove sezone. Takva je atmosfera u timu. Naravno da nismo jedan od favorita, ali svih 16 ekipa poseduje kvalitet da osvoji takmičenje. Neki timovi će imati veće šanse od drugih, ali moramo da verujemo da smo mi među njima – uverava Tadić i dodaje:

Kada igrate u Ajaksu nikada ne možete da kažete da neko igra bolji fudbal od vas. Izgubili smo dosta puta, ali poslednjih godina nisam video ekipu koja je bila mnogo bolja od naše. Moramo da verujemo u velike stvari i gledamo širu sliku. Želimo tri trofeja.

Nedavno je Holandiju potresla vest da je Mark Overmans smenjen sa funkcije sportskog direktora Ajaksa zbog seksualnog uznemiravanja radnica u klubu.

– Imao sam odličan odnos sa Markom, kao i svaki igrač. Cenim dobre stvari koje je učinio za Ajaks. naravno da sam tužan zbog onoga što se dogodilo i nedostajaće nam. Ostaje da se vidi u kojem će se pravcu klub dalje razvijati – ističe srpski fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter