0
ATP

FOTO: Twitter/@DDFTennis

MAREJ POBEDIO PA PRIČAO ISKRENO O NOVAKU: Ne slažem se sa njegovom odlukom, nije mi se svidelo! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.22 u 08:13

Škot govorio o slučaju Đokovića

Britanski teniser, Endi Marej, govorio je nakon pobede nad Kristoferom O’Konelom o Novaku Đokoviću. Marej je jedan od retkih većih imena u svetu tenisa koji nije kudio Novaka za vreme skandala u Australiji, ali je istakao da se ne slaže sa njegovom odlukom, ali i da ga veoma poštuje:

Nisam ga video ovde. Razmenili smo nekoliko poruka dok je bio u Australiji. Ne slažem se sa njegovom odlukom. Mislim da bi mu bilo lakše da se vakcinisao, očigledno. Ali takođe mi se nije svidelo što se našao u situaciji u kojoj je bio u Australiji, jer on je neko koga ja poštujem i poznajem od malena.

Ali trostruki Grend slem šampion je svestan koliko Novak znači tenisu:

Postoje posledice zbog odluke koju je doneo. On to mora da prihvati. Ali ne mislim da je dobro za tenis ako se najbolji igrač ne takmiči na glavnim turnirima.

Marej je ove godine najavio nešto bolju formu, ali i odigrao svoje prvo finale jošod 2019. kada je u Sidneju izgubio od Aslana Karaceva u dva seta. U drugom kolu Dubaija ga očekuje duel sa boljim iz meča Alehandro DavidovičFokinaJanik Siner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter