0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LEGENDA POSETILA TIM: Njegovi saveti pred revanš mogu biti veoma bitni! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.22 u 22:22

On zna kako je igrati protiv Sparte!

Legenda FK Partizan i bivše Jugoslavije, Mustafa Hasanagić, posetio je crno-bele i posle deset godina izašao na travnati teren u Humskoj. Uz posebne emocije i evociranje uspomena iz dvomeča protiv FK Sparte iz 1966. godine, kada je bio višestruki strelac, Mustafa Hasanagić poziva sve navijače da pruže bezrezervnu podršku timu Aleksandra Stanojevića!

‘Vraćaju mi se one divne uspomene na ovom stadionu, tu sam postao najbolji golgeter svih vremena Partizana. Da mi nisu poništili onaj gol protiv Sparte, ja bih bio najbolji golgeter i u Evropi. A to je sve vezano za ovaj stadion koji mi je toliko drag.’ – rekao je Hasanagić u razgovoru za klupsku televiziju.

FOTO: FK Partizan

‘Mi smo u Pragu i vodili 1:0, dao sam taj gol, nekim sticajem nesrećnih okolnosti smo izgubili. Bio je jedanaesterac, bilo je kikseva i dogodio se poraz. Ali smo verovali u čuda.’ – dodao je on!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter