0
Košarka

FOTO: OKC THUNDER/ Twitter

KONAČNO JE OTKRIO: Pokuševski priznao za koga navija, Grobari su ga zvali da dođe u Partizan!

Objavljeno: 22.02.22 u 18:52

Srpski košarkaš koji nastupa za Oklahomu jedva čeka da se vidi sa Svetislavom Pešićem.

Aleksej Pokuševski već drugu sezonu zaredom nastupa u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Bilo je mnogo oscilacija u njegovoj igri, ali Oklahoma i dalje veruje u mladog i talentovanog košarkaša.

Zbog obaveza u Americi, prethodnog leta izostao je njegov dolazaku reprezentaciju Srbije, iako se našao na spisku tadašnjeg selektora Igora Kokoškova. Sada i Svetislav Pešić računa na njega, a njih dvojica bi trebalo da se uskoro vide i porazgovaraju.

Pešić i ja smo već pričali preko telefona, rekao je da će doći u Ameriku u nekom trenutku, ne zbog mene, nego i zbog nekih drugih razgovora. Rekao je da će biti dobro da malo popričamo, ako bude usput da se vidimo. Uzbuđen sam stvarno zbog toga i srećan sam zbog prilike da pričam sa jednom takvom legendom – kazao je Pokuševski za „Nova.rs“.

Veruje Pokuševski da će Nikola Jokić i ove godine biti MVP NBA lige.

Gledam naše igrače, pogotovo Jokića, Bogdana, Bjelica. Jokić igra bolje nego prošle godine kada je bio MVP, ako nastavi, ne vidim razlog da ne bude MVP. Stvarno, ovo što radi, fascinantno je. Ostali igraju fenomenalno i među važnijim šrafovima su, stvarno mi je drago da to vidim i da njihovi timovi igraju dobro.

Šuškalo se letos da bi 20-godišnji košarkaš mogao da obuče dres Partizana, međutim to se nije dogodilo.

– Ne, nisam nijednog trenutka razmišljao o povratku u Evropu, nema razloga. Pročitam tu i tamo komentare Partizanovih navijača ili objave u kojima me označe na instagramu ili tviteru. Jesam navijač Partizana i pratim svaku utakmicu kada mogu, navijam, ali i dalje je sve podređeno NBA ligi i nema drugih razmišljanja i planova – rekao je Pokuševski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter