0
Košarka

Kosarka Euroleague season 2014-2015 Euroleague TOP 16 Crvena zvezda v Real Madrid Charles Jenkins (L) and K.C. Rivers Beograd, 02.01.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PRONAŠAO TIM: Iz Evrolige pravo u borbu za titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.22 u 11:29

Veteran ima novi angažman

Bivši košarkaš Crvene zvezde, i brojnih drugih velikih evropskih klubova, Kej Si Rivers, pronašao je novi angažman, a do kraja sezone će noisti dres Hapoela iz Jerusalima. Rivers je ove sezone nosio dres Bajerna iz Minhena, jer usled povrede Daruna Hilijarda  došao je u Bavarsku samo kratkoročno, odigrao 6 utakmica sa prosekom od 6,2 poena za 16 minuta na parketu.

Uvek sam imao osećaj da ću jednog dana igrati u Izraelu i srećan sam što je to baš sad u Hapoelu. Znam da je ovo dobar tim, kome ću pokušati da pomognem mojim iskustvom. Osvojio sam mnogo titula u karijeri, tako da mi je i ovde cilj da idem do samog kraja“ izjavio je Rivers za klupski zvanični sajt.

On je nastupao u brojnim evropskim timovima, a navijači ga se verovatno najbolje sećaju iz perioda  Crvenoj zvezdi, kada je učestvovao u demoliranju Budućnosti 2019. godine, kada je u ukupno u seriji Zvezda slavila sa okruglo sto poena razlike razlike i izborila plasman nazad u Evroligu. Takođe ima titulu prvaka Evrope sa Realom 2015. godine. Hapoel je trenutno lider u prvenstvu Izraela sa skorom 11-5, dok je Makabi drugi sa pobedom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter